Kinesisk mat meny
alan’s kitchen kinesisk mat meny sandefjord
Kinesisk mat
Meny
Allergener: Vi har allergikoder på menyen vår. Hvis du har allergier, vennligst gi oss beskjed før du bestiller
.
B Bløtdyr / C Chilli / CA Cashewnøtter / E Egg / F Fisk / G Gurkemeie / H Hvete / M Melk / P Peanøtter / R Reker / S Selleri / SE Sesam / SN Sennep / SO Soya / SP Sopp / SK Skalldyr / SUL sulfitt og Svoveldioksid
Snacks
59.-
Cashewnøtter
59.-
Cashewnuts
Allergener: CA
59.-
Reke chips
59.-
Prawn crackers
Allergener: H, SK
FORRETTER / STARTERS
108.-
01. Vårruller
108.-
Spring rolls
Allergener: H, SO
149.-
02. Innbakt kongereker med sursøt saus
149.-
Deep fried prawns served with sweet and sour sauce
Allergener: H, SK
149.-
03. Pannestekt sjømat
149.-
Kongereker og kamskjell med teriyaki saus
Prawns and sacllops with teriyaki sauce
Allergener: SO, SK
149.-
04. Pannestekt kongereker
149.-
Wok-ristede kongereker med søt chilli saus
Wok-roasted prawns with sweet and hot sauce
Allergener: H, SK
163.-
80. Stekt foie gras
163.-
Lettstekte skiver av gåselever med teriyaki saus
Lightly fried slice of goose liver with teriyaki sauce
Allergener: H, SO
SUPPE / SOUP
133.-
08. TomYum suppe (sterk)
133.-
Kongereker suppe med sitrongress, chilli, sopp, koskosmelk og perille
Prawns soup with lemongrass, lime leaves, chilli, mushroom, coconut milk and parsley
Allergener: H, SE, SK, SP, M
108.-
09. Peking suppe ( litt sterk )
108.-
Kylling, sopp og egg, sur og sterk smak
Hot and sour soup with chicken, mushroom and egg
Allergener: E, H, SE, SK, SO, SP
HUSETS SPESIAL / HOUSE SPECIAL
Pris per pers. 478.-
82. Kombinasjons meny
(Minimum 2 pers.)
Pris per pers. 478.-
Forrett:
- Vårruller
Hovedretter:
- Szechuan and (litt sterk)
- Thai karri kongereker (sterk)
Dessert:
- Innbakt banan med is
Allergener: H, M, SE, SK, SO
Pris per pers. 528.-
83. Kombinasjons meny
(Minimum 4 pers.)
Pris per pers. 528.-
Forrett:
- Pannestekte kongereker og kamskjell med terriyaki saus
Hovedretter:
- Kantonesisk pepperbiff (litt sterk)
- Kyllingspyd med peanøtt saus
- Szechuan kongereker (litt sterk)
- Frityrstekt and med sursøt saus
Dessert:
- Varme bjørnebær med is og jordbær saus
Allergener: E, H, M, P, SE, SK, SO, SP
Pris per pers. 379.-
84. Beijing and
(Minimum 2 pers.)
Pris per pers. 379.-
Sprøstekt and, serveres med kinesisk pannekaker, vårløk, agurk og hoisin saus
Crispy duck served with Chinese pancakes, spring onion, cucumber, and hoisin sauce
Allergener: H, S, SE, SO
NUDLER & RIS / NOODLES & RICE
238.-
50. Stekt nudler med kylling
238.-
Woket nudler med kylling og assorterte grønnsaker
Fried noodles with chicken and assorted vegetables
Allergener: H, SE, SO, SP
258.-
51. Stekt nudler med sjømat
258.-
Woket nudler med kongereker, kamskjell og assorterte grønnsaker
Fried noodles with seafood amd assorted vegetables
Allergener: H, SE, SK, SO, SP
238.-
53. Stek ris med kylling
238.-
Stek ris med kylling, egg, reker, grønnsaker
Fried rice with chicken, egg, shrimp and vegetables
Allergener: E, H, SE, R
238.-
54. Vegetar grønnsaker
238.-
Woket assorterte grønnsaker i soyabønner saus
Wok assorted vegetables in soy sauce
Allergener: SO, SP
SKALLDYR / SEAFOOD
278.-
11. Kongereker Tempura
(litt sterk) (kan benytte som vegetarrett)
278.-
Frityrstekte kongereker og sesongens friske grønnsaker med tempura saus (søt japansk soyasaus), severes med ris
Deep fried prawns, vegetables with tempura sauce (sweet Japanese soy sauce), served with rice
Allergener: H, SK, SO, SP
278.-
12. Skalldyrrett
278.-
Wok kongereker, kamskjell og grønnsaker med hvitløk
Wok prawns, scallops, vegetables with garlic
Allergener: H, SK, SO, SP
278.-
13. Innbakt kongereker
278.-
Innbakt kongereker med grønnsaker i klassisk kantonesisk vineddiksaus
Deep fried prawns in sweet and sour sauce
Allergener: H, SK
278.-
14. Thai kongereker ( sterk)
278.-
Kongereker med grønnsaker, kokosmelk, sitrongress i thailansk rød karri
Prawns and vegetables, lemongrass, coconut milk in Thai red curry
Allergener: H, M, S, SK, SP
278.-
15. Kongereker med kinesisk grillsaus ( litt sterk )
278.-
Stekte kongereker med hvitløk i Kantonesisk XO BBQ saus
Prawns with garlic in Cantonese XO BBQ sauce
Allergener: H, SK, SO, SP
278.-
16. Szechuan kongereker
(litt sterk)
278.-
Stekte kongereker med grønnsaker i szechuan chilli hvitløk saus
Prawns with vegetables in Szechuan chilli garlic sauce
Allergener: H, SK, SO, SP
278.-
17. Mango kongereker
(litt sterk)
278.-
Kongereker med hjemmelagde grillsaus med karrismak, serveres med mango
Prawns in homemade BBQ sauce with curry flavour, serves with mango
Allergener: H, M, SK, SP
288.-
18. Skalldyr tallerken
288.-
Kongekrabbe, kongereker, kamskjell og blåskjell
King-crab, prawns, scallops and mussels
Allergener: H, SK, SO, SP
278.-
19. Sake teriyaki
278.-
Stekt laksefilet med grønnsaker i teriyaki saus
Pan fried salmon fillet with vegetables and teriyaki sauce
Allergener: H, SK, SO, SP
328.-
20. Hummer
328.-
Hummer og kongereker med kraftfull rødaromatisk hitløksaus
Lobster and prawns in red aromatic garlic sauce
Allergener: B, H, SE, SK, SO
KJØTT / MEAT
238.-
21. Frityrstekt svinekjøtt med sursøtsaus
238.-
Fritystekt svinekjøtt serveres med paprika, ananas og løk i en kantonesisk vineddiksaus
Deep fried pork serves with vegetables in sweet and sour sauce
Allergener: H
238.-
22. Biff med sesongens grønnsaker
238.-
Woket indrefilet av okse med assorterte grønnsaker i soyabønnesaus
Wok beef with assorted vegetables in soybean sauce
Allergener: H, SE, SE
238.-
23. Karri biff
(litt sterk)
238.-
Marinert biff i karrisaus med assorterte grønnsaker, hvitløk og ingefær
Marinated beef in curry with assorted vegetables, garlic and ginger
Allergener: H, C, G, SN
238.-
24. Satay biff
(litt sterk)
238.-
Marinert biff i satay saus med assorterte grønnsaker og hvitløk
Marinated beef in satay sauce with assorted vegetables and garlic
Allergener: H, P, SE, SO, SK
238.-
25. Szechuan biff
(litt sterk)
238.-
Biff med assorterte grønnsaker i hjemmelaget Szechuan saus med hvitløk og Szechuan pepper
Beef serves with vegetables in homemade Szechuan sauce with garlic and Szechuan pepper
Allergener: H, SE, SO
248.-
26. Kantonesisk pepper biff
(litt sterk)
248.-
Woket biff med paprika, sopp, løk og hvitløk i kantonesisk sort peppersaus
Wok beef with pepper, mushrooms, onions and garlic in Cantonese black peppersauce
Allergener: H, SE, SO, SP
238.-
27. “Gong Bao” kylling med cashewnøtter
(litt sterk)
238.-
Woket kyllingfilet med grønnsaker i hjemmelaget soyabønnesaus med Szechuan pepper
Wok chicken fillet with vegetables in homemade soybean sauce with Szechuan pepper
Allergener: CA, H, SE, SO
238.-
28. Satay kylling
(litt sterk)
238.-
Marinert kylling med assorterte grønnsaker og hvitløk i hjemmelaget satay saus
Marinated chicken with assorted vegetables and garlic in homemade satay sauce
Allergener: H, P, SE, SK, SO
238.-
29. Innbakt kylling med sursøtsaus
238.-
Deep fried chicken with vegetables serves in sweet and sour sauce
Allergener: H
238.-
30. Thai kylling
(litt sterk)
238.-
Marinert kylling med grønnsaker, sitrogress og kokosmelk i rød karri på thailandsk vis
Marniated chicken with vegetables, lemongrass and coconut milk in Thai red curry
Allergener: F, H, M, S, SN
258.-
31. Malaysisk kylling grillspyd
258.-
Serveres med salat og en fyldig sataysaus tilsmakt med peanøtt
Served with salad and an aromatic satay sauce flavoured with peanut
Allergener: H, M, P, SN
278.-
32. Szechuan And
(litt sterk)
278.-
Woket grønnsaker m/ sprø and og aromatisk Szechuan chillisaus
Crispy duck meat with wok vegetables in an aromatic Szechuan chili sauce
Allergener: H, SE, SO
278.-
33. Frityrstekt and med sursøt saus
278.-
Deep fried duck meat with vegetables in sweet and sour sauce
Allergener: H
288.-
34. Szechuan lammefilet
288.-
Marinert lam indrefilet med assorterte grønnsaker i hjemmelaget Szechuan saus med hvitløk og Szechuan pepper
Marinated lamb meat serves with vegetables in homemade Szechuan sauce with garlic and Szechuan pepper
Allergener: H, SE, SO
288.-
35. Lammefilet i karri
288.-
Marinert lammefilet i karrisaus med assorterte grønnsaker, hvitløk og ingefær
Marinated lamb meat in curry with assorted vegetables, garlic and ginger
Allergener: C, H, G, SN
DESSERT
148.-
61. Banan split
148.-
Banana split
Allergener: M
128.-
62. Innbakt banan med is
128.-
Deep fried banana with ice cream
Allergener: E, H, M
158.-
63. Sjokoladefondant
158.-
Chocolate fondant
Allergener: E, H, M
148.-
64. Varm eplekake med is
148.-
Warm apple cake with ice cream
Allergener: E, H, M
148.-
65. Varme bjørnebær med is
148.-
Warm blackberry with ice cream
Allergener: M
PORTVIN
119.-
Sadnefman Tawny Port
119.-
119.-
Graham’s Late Bottled Vintage 2009
119.-
KAFFEDRINKER
128.-
Irish Coffee (M)
128.-
Whisky, kaffe og krem
128.-
Calypso Coffee (M)
128.-
Tia Maria, kaffe og krem
128.-
Bailey’s Coffee (M)
128.-
Bailey’s, kaffe og krem
LONG DRINKS
128.-
Gin, Vodka, eller Whisky m/ mineralvann (SU)
128.-
128.-
Fjellbekk
128.-
COGNAC
128.-
Bache-Gabrielsen XO
128.-
119.-
Bache-Gabrielsen VSOP
119.-
LIKØR
119.-
Cointreau
119.-
119.-
Drambuie
119.-
119.-
St. Halvard
119.-
119.-
Tia Maria
119.-
WHISKY
119.-
Jameson
119.-
119.-
Ballantines
119.-
119.-
Red Label
119.-
DIVERSE
119.-
Aquavit
119.-
119.-
Jägermeister
119.-
109.-
Baileyæs Irish Cream (M)
109.-
119.-
Martini Bianco
119.-
119.-
Gin eller Vodka
119.-
49.-
MINERALVANN (SU)
49.-
82.-
Fatøl 0,3L
82.-
93.-
Fatøl 0.5L
93.-
88.-
Tsingtao (Flaske Kinesisk øl)
88.-
82.-
Carlsber (Flaske)
82.-
93.-
Smirnoff Ice
93.-
49.-
Alkoholfri øl (Flaske)
49.-
38.-
Kaffe
38.-
38.-
Te
38.-
38.-
Cappucino (M)
38.-
38.-
Espresso
38.-
42.-
Dobbel Espresso
42.-
42.-
Kaffe latte (M)
42.-
RØDVIN (SU)
519.-
1. Masi Bonacosta Valpolicella Classico, Italia
519.-
Delikat munnfølelse, smak av røde bær og med god friskhet.
523.-
2. Campo Viejo Crianza Bod, Rioja, Spania
523.-
Ren og saftig, preg av røde bær, innslag av urter, frisk og litt varm ettersmak.
523.-
3. Marque de Monistrol Marq, Catalonia, Spania
523.-
Litt utviklet, preg av røde og mørke bær, streif av tørket frukt og fat.
569.-
4. Palladino Barbera d’Alba Superiore, Az, Italia
569.-
Litt utviklet og saftig preg av kirsebær, urter og trekrydder, innslag av mandel, god friskhet.
839.-
5. Chateau De Segries, Rhone Sør, Lirac, Frankrike
839.-
Saftig og fyldig preg av sødmerike mørke bær, innslag av krydder og tørket urt.
HVITVIN (SU)
519.-
6. Tamellini Soave Veneto, Italia
519.-
Rund og bløt med lett fedme, fin syre, lett bitt, bra frukt utover.
519.-
7. Essence Riesling, Mosel, Tyskland
519.-
Ung, ren og fruktig, preg av sitrus, eple og urter.
519.-
8. Geiler Rsli. Terroirs d’Alluvions, Alsace, Frankrike
519.-
Ung og frisk, preg av moden frukt, sitrus og litt krydder, hint av mineraler
839.-
9. Petit Chablis, Burgund, Frankrike
839.-
Lys elegant stil med magert sitrus smaker.
Husets Rødvin, Hvitvin og Rosevin
98.-
Glass
98.-
278.-
1/2 fl.
278.-
489.-
1/1 fl.
489.-
ROSEVIN (SU)
638.-
Chateau Minuty Rose Moments, Frankrike
638.-
MUSSERENDE (SU)
638.-
Caves Hautes Cotes Cremant, Frankrike.
638.-
638.-
1/1 fl. Prosecco
638.-
338.-
1/2 fl. Prosecco
338.-
168.-
Gekkeikan Sake (karaffel 10 cl.) (SU)
168.-
338.-
Alkoholfritt Rødvin
338.-